Jong klein productie bedrijf CycleFunpProductions zoekt allround MIC stagiair om het snelgroeiende concept Slowbiking van CycleFunpProductions nog meer op de kaart te zetten in binnen & buitenland middels diverse mediavormen. 8 maart start het NK Slowbiking battle Tour 2015 en 21 juni is de finale Battle in Utrecht. Middels een creatief media campagne dient er zoveel mogelijk publiek op af te komen. Ben jij de MIC student(e) die ons hierbij kan ondersteunen?

 

Werkzaamheden

Social media campagnes, Mailchimp nieuwsbrieven, creatieve PR acties, content website, Slowbiking events visueel en redactioneel vastleggen, Film crew team ondersteunen. PR team ondersteunen, etc.

 

Profiel

Zelfstandige en pro actieve stagiair. Affiniteit met fietsen. woonachtend in Amsterdam of omgeving. Vereid om mee te gaan naar evenementen in het weekend (compenseren).