[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Wij nodigen uw gemeente, event, organisatie uit om deel te nemen aan de NowWeBIKE tour. Een initiatief van Slowbiking in het kader van de Europese MOVE WEEK, onderdeel van de NowWeMOVE campaign.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”5516,5510,5511″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” column_number=”3″ img_size=”200×100″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Slowbiking zal een week lang touren door Nederland om mensen kennis te laten maken met het plezier in Slowbiken. Dit in het kader van de MOVE Week, een evenement dat onderdeel is van de NowWeMOVE campagne. Een campagne die een actieve leefstijl promoot. En jullie gemeente, event of organisatie kan hier deel van uit maken!

De NowWeBIKE tour is niet alleen super leuk en spannend maar past mogelijk ook goed binnen beleid op het gebied van verkeersveiligheid, sport en fietspromotie of duurzaamheid. Slowbiking is multifunctioneel inzetbaar als ludieke netwerkactiviteit tot interactieve entertainment.

Een Slowbiking event is een spectaculair evenement waarbij deelnemers onder begeleiding van een enthousiaste speaker zo langzaam mogelijk een afstand van elf meter afleggen. Dat lijkt makkelijk, maar daar is veel concentratie en techniek voor nodig. De wedstrijd wordt altijd omlijst door live muziek.

Wij bespreken graag op korte termijn (i.v.m. de planning van de tour voor 24-07-2015) de mogelijkheden met uw gemeente, event of organisatie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Wat is slowbiking?

Bij een slowbiking-evenement rijden bezoekers zo langzaam mogelijk een parcours van elf meter, zonder voeten aan de grond te zetten of de lijnen te raken. Deelnemers moeten focussen en balanceren. Grappig is dat haast hebben juist niet werkt om een wedstrijd te winnen. In een maatschappij waarbij alles sneller moet, is het een evenement dat veel aandacht trekt van het publiek. Omdat het idee van een slowbiking-wedstrijd zo paradoxaal is, stappen bezoekers snel uit hun comfortzone en doen mee. Zij worden aangemoedigd door de enthousiaste presentator en de muzikanten die live improviseren. Een spektakel dus waarbij bezoekers met elkaar in contact komen.
Slowbiking tourde afgelopen jaar al door België, Duitsland, Finland en uiteraard Nederland. Het evenement zette de autoloze zondagen in Hasselt, Leiden en Brussel luister bij en was aanwezig op het Streetlive Festival in München, de Duurzaamheidsmarkt in Bemmel, de fietsbeurs BikeMotion en het Helsinki Cultuur Festival.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”5490″ img_link_target=”_self”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Wat is MOVE Week

MOVE Week is een jaarlijks Europees evenement en een integraal onderdeel van de NowWeMOVE campagne. Dit jaar zal MOVE Week plaatsvinden van 21 – 27 september. Het doel van MOVE Week is om de voordelen van actief bezig zijn en het regelmatig deelnemen aan sport- en bewegingsactiviteiten door heel Europa te promoten. Een breed scala aan promoters (die we MOVE Agents noemen) coördineren evenementen, inclusief al bestaande vormen van bewegen, voor MOVE Week.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Een week lang durend festival van sport en beweging. Tijdens MOVE Week vinden gelijktijdig duizenden evenementen plaats in heel Europa. Van open deur of “try-it” activiteiten in lokale clubs, wandelactiviteiten of fietstochten, bewegen op het werk tot activiteiten georganiseerd voor moeilijk bereikbare groepen – de mogelijkheden zijn alleen beperkt tot onze verbeelding! De grootte van het evenement kan ook variëren – van kleine evenementen georganiseerd door lokale groepen, community events tot grootschalige evenementen in de stad. MOVE Week is het hebben van plezier in bewegen en het vinden van je MOVE. Zolang het mensen in beweging brengt kan het deel uitmaken van MOVE Week.
ISCA, ECF, hun partners en coördinatoren zorgen voor het platform, materialen en instructies om MOVE Agents te inspireren evenementen te organiseren. Het is de taak van de MOVE Agent om hun event type en locatie te kiezen, registreren op de website MOVEWeek.eu, het verzamelen van het team dat ze nodig hebben om het te implementeren, promoten in hun gemeenschappen en toezicht houden op de dag (en). Een MOVE Agent kan een amateursport organisatie, school, universiteit, vrijwillige groep, bedrijf, gemeente / stad of individu zijn. Het is een vrijwillige positie, maar ISCA en de nationale coördinatoren in elk land kunnen ze adviseren over de financiering en ondersteuning bieden bij het organiseren van de evenementen. Vind alle toolkits, posters, flyers, banners en andere promotie materialen die je nodig hebt om te plannen, promoten en het organiseren van je evenement op MOVEWeek.eu.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]MOVE Week en de NowWeMOVE campagne worden centraal gecoördineerd door de International Sport and Culture Association (ISCA) in samenwerking met de European Cyslists’ Federation (ECF). MOVE Week 2015 wordt financieel ondersteund door de Europese Unie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5489″ img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Neem contact op met producer Paulien Willems voor de voorwaarden:
info@slowbiking.org
06 81440811[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]