Op zondag 3 april organiseren we Dikke Banden Races met de Bijzondere Fietsen Parade.

De Start & Finish is het plein voor de TonTon Club.

Dikke Banden Races zijn koersjes voor kinderen, t/m 12 jaar, op een fiets met dikke banden en geen wielrenfiets. Alle deelnemers krijgen een rugnummer, t-shirt en medaille.

Het parcours is afgezet met hekken, afzetlint, reclamebanners en beachflags. Bij de start & finish staat een jurybooth met speaker die versterkt wedstrijdverslag doet van de Dikke Banden Races. Rond het parcours zijn verkeersregelaars en juichend publiek en fans. We geven het gevoel van een “echte” koers!

We eindigen met de Bijzondere Fietsen Parade. Jong & oud kan hier aan deelnemen met een bijzondere of versierde fiets. Om de fiets in het lentezonnetje te zetten en het fietsseizoen feestelijk te openen.

Inschrijven: Dbrwesterpark2022.eventbrite.nl 

Facebook Event

Mede mogelijk gemaakt door: Sunday Market, Mobility Experience, Fonds voor West en Stadsdeel West.