Op zaterdag 9 april organiseren we Dikke Banden Races in Amsterdam Noord in het Noorderpark.

De Start & Finish is naast restaurant Pompet

Inschrijven: dbrnoorderpark2022.eventbrite.nl 

Facebook Event

Dikke Banden Races zijn koersjes voor kinderen, t/m 12 jaar, op een fiets met dikke banden en geen wielrenfiets. Om 16:00 uur de primeur: Het Amsterdam Noord Wheelie Kampioenschap voor jeugd van 10-14 jaar!!! Alle deelnemers krijgen een rugnummer, t-shirt en medaille.

Het parcours is afgezet met hekken, afzetlint, reclamebanners en beachflags. Bij de start & finish staat een jurybooth met speaker die versterkt wedstrijdverslag doet van de Dikke Banden Races. Rond het parcours zijn verkeersregelaars en juichend publiek en fans. We proberen met de middelen die we hebben het gevoel te geven van een “echte” koers.

Een helm is verplicht. Er zijn helmpjes en enkele fietsen te leen (reserveer op tijd).

Mede mogelijk gemaakt door: Noord beweegt, Stichting Noorderpark, Restaurant Pompet, Mobility Experience, Giantstore Beekhoven, gemeente Amsterdam.