In 2023 organiseren wij voor de zevende keer het bijzondere fietsevenement Open NK Slowbiking. Wij nodigen u uit om host te worden van een Slowbiking voorronde die op verschillende plekken in Nederland zal plaatsvinden.

Wij verwachten opnieuw veel publieke belangstelling, maar ook aandacht van de lokale en regionale media.

De wedstrijden Slowbiking kunnen worden ingezet tijdens een bestaand evenement of gaan gepaard met een interactief (mini) fietsplein die Cycle Fun Productions kan uitbreiden met onze side-events als Dikke Banden Races,12-inch Racing, Funbiking XXL, loopfiets parcours, bike quiz, bandenklap contest e.a..

In verband met de planning en organisatie graag uiterlijk 1 maart 2023 aanmelden.

Meer over slowbiking

Het Nederlands kampioenschap Slowbiking is een spectaculair evenement waarbij deelnemers onder begeleiding van een enthousiaste speaker, en meestal omlijst door live muziek, zo langzaam mogelijk een afstand van elf meter afleggen. Dat lijkt makkelijk, maar daar is veel concentratie en techniek voor nodig. Naast aandacht voor fietsveiligheid is het Slowbiking ook goed in te zetten als fietspromotie in het algemeen en duurzaam vervoersmiddel in het bijzonder.

Nieuw

De deelnemers aan het Slowbiking kampioenschap worden dit jaar voor het eerst verdeeld in 3 categorieën:

Kids (<12 jaar)

Volwassenen ( 13-55 jaar)

Doortrappers ( 55+)

Ter inspiratie verwijzen wij u graag naar ons sociale kanalen:

instagram.com/cyclefunproductions

facebook.com/slowbiking

Enthousiast geworden? Neem snel contact op en vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden!