Op zondag 11 december organiseren we Dikke Banden Races in de unieke indoor locatie Markt Centraal in Amsterdam West.

Inschrijven: dbrmarktcentraal2022.eventbrite.nl 

Facebook Event

Wat zijn Dikke Banden Races?
Dikke Banden Races zijn koersjes voor kinderen (2 t/m 12 jaar) op een eigen stadsfiets, mountainbike of crossfiets (fiets met dikke banden) en geen wielrenfiets. Alle deelnemers schrijven zich van tevoren gratis in. Bij de start krijgen ze een rugnummer, een Dikke Banden Race T-shirt en na afloop een medaille.

Het parcours is afgezet met hekken, afzetlint, reclamebanners en beachflags. Bij de start & finish staat een jurybooth met speaker die versterkt wedstrijdverslag doet van de Dikke Banden Races. Rond het parcours zijn verkeersregelaars en juichend publiek en fans. We proberen met de middelen die we hebben het gevoel te geven van een “echte” koers.

De Markt Centraal Bloemkolen Fietskoeriers Race is een race voor kids waarbij ze alle groenten moeten ophalen en verzamelen in een rugzakje per fiets.

Mede mogelijk gemaakt door: gemeente Amsterdam, MOVE Amsterdam, West Beweegt, Stichting BOEi, Markt Centraal.