De Amsterdamse Fietslichtjesparade van het Weesperplein naar het Westerpark.
Fiets je mee?
Amsterdamse Fietslichtjesparade
Iedereen weet hoe belangrijk het is om als fietser gezien te worden in het donker. Om hier, op ludieke wijze, nog eens extra aandacht voor te vragen organiseren we op 19 januari de Amsterdamse Fietslichtjesparade. Wij roepen Amsterdammers, kinderen en volwassenen op om hun fiets, en zichzelf zo mooi en gek mogelijk te versieren met lichtjes en aan te sluiten bij deze bijzondere fietstocht. Aan het einde van de parade wordt iedereen getrakteerd op warme chocomel met wat lekkers erbij. Ook belonen we de mooist versierde fiets met een leuke prijs, uitgereikt door wethouder van Verkeer, Melanie van der Horst.
Datum: Donderdag 19 januari 2023
Tijd: 18.45 uur verzamelen, 20.30 uur einde
Startpunt: Weesperplein 8
Eindpunt: Westerpark, Pacific Amsterdam
Lengte fietstocht: 5 kilometer
Fiets jij mee? Schrijf je dan gratis in! Via: Amsterdamselichtjesparade2023.eventbrite.nl
Foto credit ( fotos onderin): Tom Bergman