Jong, klein productie bedrijf CycleFunpProductions zoekt een stagiair om het snelgroeiende concept Slowbiking van CycleFunpProductions mee te helpen organiseren en uitvoeren. 8 maart start het NK Slowbiking battle Tour 2015 en 21 juni is de finale Battle in Utrecht. Met als doel zoveel mogelijk mensen te bereiken en te participeren met Slowbiking.

 

Werkzaamheden
Organisatie en begeleiding van NK Slowbiking voorrondes., finaledag 21 juni en andere fiets gerelateerde producties. Ontwikkelen van creatieve PR acties en Slowbiking events visueel en redactioneel vastleggen, Film crew team ondersteunen. PR team ondersteunen, etc.

 

Profiel
Zelfstandige en pro actieve stagiair. Affiniteit met fietsen. woonachtend in Amsterdam of omgeving. Bereid om mee te gaan naar evenementen in het weekend (compenseren).